CAUTARE       

 

 
GOLDEN MONDIAL CORPORATION

  Despre noi

 GOLDEN MONDIAL CORPORATION actioneaza pe piata romaneasca si internationala ca un intermediar intre vanzatorul si cumparatorul de afaceri inca din 2007. Ne asumam responsabilitatea de a-i pune fata in fata, obiectivul nostru final fiind acela de a vinde afaceri.

 Daca esti un om de afaceri de succes si intentionezi sa iti extinzi investitiile sau esti o persoana increzatoare in fortele proprii si vrei sa iti iei destinul in propriile maini refuzand sa iti mai consumi capacitatile pentru altii, aici este locul potrivit unde vei gasi cele mai bune oportunitati de investitii. Asiguram accesul spre cele mai noi si mai profitabile afaceri de vanzare.

 www.goldenromania.ro este locul de unde poti cumpara afacerea care ti se potriveste sau poti sa iti vinzi afacerea ta actuala in cele mai avantajoase conditii financiare. Aici gasesti centralizate in mod obiectiv informatii utile precum locatie, domeniu de activitate, pret, indicatori financiari, etc., despre cele mai noi afaceri de vanzare din piata.

 GOLDEN MONDIAL CORPORATION ofera prin expertii sai servicii de comunicare interna si externa, consultanta si diagnostic in management organizational, in scopul masurarii rentabilitatii economice a societatilor client. Analiza organizationala confera date asupra pozitiei trecute si actuale a unui business, aspect definitoriu in luarea deciziilor coerente de conducere sau de stabilire a valorii de piata a unei afaceri.


Cum lucreaza GMC Romania pentru clientii sai ?

•    Listam afacerile la vanzare pe site-ul www.goldenromania.ro, precum si pe site-urile partenere;
•    Centralizam informatiile relevante si realizam o prezentare corespunzatoare pentru a promova afacerea la vanzare;
•    Promovam afacerile listate, atat in Romania cat si in strainatate;
•    Mediem in negocierea dintre vanzator si cumparator;
•    Identificam in piata, prin demersuri sustinute, potentiali cumparatori, avand in vedere criterii precum domeniul de activitate, similar sau conex, potentialul financiar, predispozitie spre noi investitii, etc.;
•    La solicitarea cumparatorului, identificam afaceri care prezinta interes in vederea achizitiei, in functie de criteriile indicate de acesta: domeniu de activitate, pret, locatie, cifra de afaceri, profit, potential de dezvoltare, stabilitate pe piata, pozitionare fata de concurenta, etc.;
•    Indrumam si insotim vanzatorul si cumparatorul pana la incheierea definitiva a vanzarii;
•    Punem la dispozitia ambelor parti, prin intermediul partenerilor, personal calificat pentru a completa procedural operatiunea de vanzare (avocat, contabil, evaluator, notar, etc.).