CAUTARE       

 

 
GOLDEN MONDIAL CORPORATION

  Vinde afacere

Ai luat in calcul oportunitatea de a-ti vinde afacerea ?

GOLDEN MONDIAL CORPORATION lucreaza pentru ati vinde afacerea cat mai avantajos. Adesea, decizia de a-ti vinde afacerea este una dificila datorita puternicului impact personal si financiar. Vanzarea propriei tale afaceri poate sa reprezinte cea mai importanta tranzactie financiara pe care ai facut-o pana in prezent. Multe aspecte independente de tine te pot determina sa iei decizia de a-ti vinde afacerea:


•    Dorinta de a incepe un alt tip de afacere care poate fi mai provocatoare sau mai putin stresanta;
•    Necesitatea de a implica in afacere noi exigente manageriale, noi resurse financiare sau o noua filosofie a afacerii care sa faca fata presiunilor impuse de piata, legislatie sau concurenta;
•    Oboseala acumulata de-a lungul anilor;
•    Dorinta de a te retrage sau a-ti schimba stilul de viata;
•    Lipsa de capital pentru investitii;
•    Ingrijorarea privind expunerea afacerii la riscurile unor obligatii personale;
•    Probleme grave de sanatate sau a unui handicap;
•    Probleme familiale (ex. divort) sau incetarea parteneriatului atunci cand afacerea este detinuta de
      mai multi asociati;
•    Parasirea Romaniei, etc.Confidentialitatea

GOLDEN MONDIAL CORPORATION considera ca relatiile sanatoase cu angajatii, clientii, furnizorii sau bancile sunt factori foarte importanti pentru orice companie. Orice dezvaluire prematura a unei posibile schimbari a proprietarului afacerii poate intrerupe aceste relatii si poate slabi pozitia companiei fata de concurenta. Pentru aceste motive, si nu numai, confidentialitatea este extrem de importanta in orice etapa a tranzactiei. Adoptand o atitudine potrivita puteti elimina riscul dezvaluirii tranzactiei catre terti inainte de finalizare.

GOLDEN MONDIAL CORPORATION ia toate masurile de precautie pentru a pastra informatiile cheie legate de afacerea ta in deplina confidentialitate pe toata durata procesului de vanzare, avand grija ca acestea sa fie dezvaluite la momentul oportun numai catre cumparatorul final.

Daca vrei sa iti vinzi afacerea nu ezita sa stabilesti chiar acum o intalnire strict confidentiala cu un reprezentant al societatii GOLDEN MONDIAL CORPORATION.